1404-03-05 12:22
189
0
94273
شهیدی که در تاریخ عدالت ماندگار شد؛

«ابراهیم کریمی» از سنگر عدالت تا عرش شهادت

ابراهیم کریمی قاضی شهید دادگستری، برای همیشه در تاریخ عدالت ایران ثبت شد او که در منطقه سراوان به شهادت رسید، عمر خود را وقف مبارزه با فساد و برقراری عدالت کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، شهید ابراهیم کریمی قاضی گلستانی بود که ۲۷ خرداد سال ۱۳۸۷ در شهر سراوان توسط افراد مسلح ناشناس به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

قاضی شهید ابراهیم کریمی و همسرش، عطیه کریمی، پنج سال پر از خاطرات شیرین و ماندگار را در کنار یکدیگر تجربه کردند از پیشنهاد سفر به مکه در روزهای آغازین زندگی مشترک تا لحظات پر از عشق و احترام، این دو انسان بزرگ، نمونه‌ای از عشق پایدار و فداکاری بودند.

عطیه کریمی، همسرِ شهید قاضی کریمی، در گفتگویی صمیمانه، از تجربه پنج سال زیبای زندگی مشترک با همسرش و لحظاتِ شیرین زندگی با او برایمان گفت که پیشنهادِ سفر به مکه در روزهای آغازین ازدواجشان توسط عطیه بود و اینگونه در کنار خانه خدا زندگی دونفره خود را آغاز کردند.

وقتی از زندگی با ابراهیم برایمان حرف می‌زند، یک لبخند ملیح بر روی لبهایش نقش می‌بندد، پنج سال زندگی مشترک داشتند اما انگار یک دنیا خاطره در همین پنج سال جمع شده است.

همسر شهید کریمی ادامه داد: همه چیز از مکه شروع شد یک ازدواج ساده و بی‌ریایی داشتند و ماحصل این ازدواج یک پسر است که قصد دارد او را به گونه‌ای بزرگ کند که پدرش به او افتخار کند.

وی با بیان اینکه شهید کریمی زمانی که در سراوان منتقل شده بود ۳ هزار پرونده قضایی زیر دستش بود تا به آن‌ها رسیدگی کند، گفت: تقریبا چهار الی پنج سال در سراوان زندگی کردیم و من همواره به او می‌گفتم ابراهیم جان لطفا انتقالی بگیر تا به شهرمان برگردیم و در آنجا زندگی کنیم ولی او اصرار داشت هر وقت که ۳ هزار پرونده قضایی را به ۶۰۰ پرونده کاهش دهم و به آن‌ها رسیدگی کنم آنوقت به شهرمان برخواهم گشت.

همسر شهید کریمی از حس مسئولیت‌پذیری ابراهیم بسیار تعریف کرد و افزود: ابراهیم فردی سختکوش و بسیار مسئولیت پذیر بود و دقیقا موقع شهادت همسرم، ۶۰۰ پرونده بر روی میرش قرار داشت.

وی گفت: مسئولیت‌پذیری شهید کریمی تنها به محیط کار محدود نمی‌شد ابراهیم در زندگی خانوادگی نیز پدری مهربان و همسری فداکار بود با وجود مشغله‌های فراوان، همواره به خانواده‌اش توجه داشت و در تربیت فرزندش کوشا بود چراکه می‌دانست خانواده، سنگ بنای جامعه است و سعادت جامعه در گرو سلامت و استحکام خانواده‌هاست.

به گزارش «گلستان ما»؛ شهید ابراهیم کریمی، مسئولیت قضاوت را نه صرفاً یک شغل، بلکه فرصتی برای خدمت به مردم و تحقق عدالت می‌دانست او با تمام توان در پی احقاق حق مظلومان و مبارزه با فساد بود و در این راه، هیچ‌گاه از تهدیدها و مشکلات نهراسید.  

شهید ابراهیم کریمی با شهادت خود، بار دیگر به ما یادآوری کرد که مسئولیت‌پذیری، تنها یک وظیفه اخلاقی نیست، بلکه یک ضرورت برای ساختن جامعه‌ای بهتر است او به ما آموخت که هر کدام از ما در هر جایگاهی که هستیم، می‌توانیم با انجام صحیح وظایف خود و تلاش برای بهبود شرایط، سهمی در پیشرفت و آبادانی کشورمان داشته باشیم.

خبرنگار: سمیرا رجبی

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.